KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Cüceli Sevim Silahlı Ortaokulu

Ock

ÇEDES Projesinin "Merhamet ve Yardımseverlik" temalı Aralık ayı etkinliği yapıldı.

Ock

ÇEDES Projesinin "Sorumlu İnsan" temalı Kasım ayı etkinliği yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmaları ülküsüyle okulumuz öğretmenlerinden Huri TOPAL'ın yürütmüş olduğu kısa adı ÇEDES olan projenin "Edep, Saygı, Nezaket" temalı Ekim ayı etkinliği yapılmıştır.

Ara

Bakanlığımızın eylem planı kapsamında "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" başlığı altında Türk Klasikleri'nden seçilmiş eserler  okulumuzda sergilendi.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda kutlandı. Köyümüzde ve ülkemizin farklı bölgelerinde yetişen ürünler ile savunma sanayindeki milli unsurlar tanıtılarak öğrencilerimiz bilgilendirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladık.

Ara

Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenleri "Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi" kapsamında okulumuzu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerimizi bilgilendirmişlerdir. Proje kapsamında okul bahçemize yazar isimlerinin verildiği ağaç dikimi yapıldı ve okul kütüphanemize kitap bağışında bulunuldu. Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi proje ekibine bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederiz.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.